+32 468 11 55 81

CONSULTANCY & FREELANCE SALES

25 jaar ervaring omgezet in verschillende diensten voor “voeding en meer”.

Contacteer ons

In het kader van consultancy opdrachten stellen we onze expertise ter beschikking aan andere horeca professionals, maar eveneens aan fabrikanten van voedingsmiddelen. Je kan bij Food & More terecht voor ondersteuning bij nieuwe receptontwikkeling voor jouw bedrijf of voor hulp bij productlaunches. Dit laatste kan onder andere door middel van tastings op beurzen, waarbij wij jouw product voorstellen aan de hand van een leuk gerecht. Ook organiseren we workshops en/of demo’s bij groothandelaars, bij de klant of op jouw evenement. Indien nodig gaat een marktanalyse vooraf aan de lancering van het product. Waarbij we ook commerciële acties uitwerken, gericht op het juiste doelpubliek.

CONSULTANCY

Indien je als bedrijf één van jouw producten in de kijker wil zetten, dan kan dit onder andere via onze productpagina. Ook productlaunches kunnen we via deze weg aanbieden. Dit doen we door middel van een vermelding met uitleg van het desbetreffende product en/of een hyperlink naar jouw website. Horeca professionals kunnen we bijstaan met de opmaak van de menukaarten. We helpen jou bij het maken van een kaart die afgestemd is op jouw concept maar die tevens haalbaar en optimaal is voor het keukenteam. Indien gewenst staan we jou ook bij tijdens het testen en op punt brengen van alle gerechten met daaraan een juiste prijszetting gekoppeld. Zit je in de startfase? Dan ondersteunen we jou graag bij het uitdenken van het volledige concept en geven we advies op maat van je onderneming. Dit gaat verder dan alleen de menukaart en kan alles omvatten, van pure conceptvorming tot en met het kiezen van de juiste materialen en leveranciers. Voor een afspraak of alle consultancy vragen, kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Als je een freelance sales nodig hebt, kan je bij Food & More rekenen op meer dan 10 jaar saleservaring. Daarnaast was zaakvoerder Tom Landuyt geruime tijd actief als salesmanager. Graag helpen wij bedrijven om de verkoop van bepaalde producten te boosten. Tevens kunnen we hen bijstaan met de creatie van een aangepaste marketingstrategie waarbij we ook nieuwe producten intensief bekend kunnen maken. Daarnaast kunnen we ook één van jouw teamleden vervangen voor een bepaalde periode. Door ons grote netwerk aan food professionals, verliest je onderneming geen tijd met het leggen van de eerste contacten of met het opbouwen van vertrouwensrelaties. Indien jouw salesteam tijdelijk ondersteund of ge(her)structureerd moet worden, kunnen we je als freelance salesmanager zonder enige twijfel ondersteunen. We gaan dan bijvoorbeeld mee op de baan met het salesteam of we bepalen samen met jou een individuele aanpak zodat we ieder teamlid beter kunnen ondersteunen. We sturen bij waar nodig en coachen zowel on als off the job. (zowel inhoudelijk als qua optimale routing).

FREELANCE SALES

LET'S WORK TOGETHER!

Voor alle vragen of meer informatie, mag u ons steeds contacteren.