+32 468 11 55 81

CATERING & FREELANCE CHEF

25 jaar ervaring omgezet in verschillende diensten voor “voeding en meer”.

Contacteer ons

Food & More werd jaren geleden opgericht als cateringbedrijf en blijft op vandaag nog steeds een groot onderdeel van onze activiteiten. Je kan bij ons als particulier terecht voor communiefeesten, huwelijksfeesten, verjaardagen, … maar ook voor private dinnings bij jou thuis en dit zelfs vanaf 2 personen. Ook als bedrijf kan je van onze cateringdiensten gebruik maken voor alle mogelijke evenementen. Onderaan deze pagina kan je een aantal van onze realisaties bekijken.

CATERING

Bij Food & More vind je geen vaste menu’s, geen vooraf bepaalde gerechten en geen standaard prijsformules. Eén van onze sterktes, is dat alles op maat van de klant verloopt. Zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Alles begint bij een eerste contact per telefoon of e-mail waarbij we graag luisteren naar je noden. We focussen ons hierbij op het doel van de catering, aan hoeveel personen je denkt en een eventueel voorzien budget. Op die manier kunnen we ons een perfect beeld vormen van waar jij naartoe wil. Vervolgens maken we een afspraak waarbij we hetzij bij jou thuis of in jouw bedrijf persoonlijk langskomen om alles verder te verfijnen. Hierbij maken we tijd voor jouw ideeën en helpen we je bij het opstellen van een menu binnen het voorziene budget. Daaruit volgt een gepersonaliseerde offerte zodat je perfect een idee krijgt van de voorgestelde gerechten en de totaalprijs. De offerte blijft bij vragen of bemerkingen aanpasbaar aan jouw wensen tot het totaalplaatje klopt. Wens je graag meer informatie over de cateringdiensten van Food & More, neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Ook bij nood aan een freelance chef kan je beroep doen op Food & More. Indien je als horeca professional een tijdelijke nood hebt in de keuken door bijvoorbeeld enkele drukke dagen of ziekte van een chef, kunnen we snel en efficiënt inspringen. Loopt jouw keuken niet vlot en heb je zelf de tijd of ervaring niet om dit aan te pakken, dan kom ik ook graag enkele dagen meedraaien om de werking te optimaliseren. Door de jarenlange ervaring van zaakvoerder Tom Landuyt als chef de cuisine kunnen we zowel grote als kleine keukenteams leiden of je uit de nood helpen. Ook voor culinaire evenementen kan je gebruik maken van onze diensten. Dit kan zowel als chef tijdens het event, maar ook tijdens de voorbereiding om alles mee op punt te zetten. We kunnen je helpen bij de opmaak van menu’s of organisatie van de keuken. Ook hier hebben we op basis van onze ervaring een uitgebreid netwerk opgebouwd voor alle materialen die je nodig hebt tijdens een dergelijk evenement. Voor alle vragen of meer informatie, mag u ons steeds contacteren.

FREELANCE CHEF

IMPRESSIES

LET'S WORK TOGETHER!

Voor alle vragen of meer informatie, mag u ons steeds contacteren.